fbpx
Close

Rahats | Kokkuvõte – jaanuar 2023

Avatar

Foto: Rahats

Seekord oleks võinud kasutada mõnda clickbait pealkirja nagu “Poolmiljonär” vms., aga jään raamatupidajalikult kuivaks ja oma traditsioonilisele pealkirjale truuks. Nimelt siis ületas minu brutoportfell ehk minu hallata olev rahahulk esmakordselt 500 000 euro piiri. Minu netoportfell ehk see raha, mis jääb mul üle peale kõikide laenude tagastamist on kõvasti tagasihoidlikum ja alles eelmine kuu ületas 200 000 piiri, aga siiski päris uhke tunne.

Jaanuar oli nii mulle kui teistele investoritele hea ja tõusid nii aktsiad kui krüptovarad. Minu puhul tähendas see üle 4% portfelli tõusu ühe kuuga ja absoluutväärtuses pole mu portfell veel kunagi nii suurt kasvu näinud. Selle kasvu aga ei saa enda nimele kirjutada, sest kasvas kogu turg ja teistel investoritel olid kasvud samas suurusjärgus.

Loe edasi SIIT.

Kes on Rahats?

scroll to top