fbpx
Close

RahaGuru | Miks ma liitusin ERIAL hoiu- laenuühistuga!

Avatar

Foto: Pixabay

On novembri keskpaik ja klassikaline ilm – lehed on puudel kolletunud, vihmalaadset toodet sajab ja väljas on +9 kraadi sooja, imeline! Kuigi november pole veel läbi, siis üksjagu põnevaid ja huvitavaid asju on maailmas toimunud, sellest kõigest aga kavatsen kuu kokkuvõttes lähemalt kirjutada.

Millega siis mina novembri alguses tegelenud olen? Postituse pealkiri ju reedab natuke. Loomulikult ei liitunud ma mingi kahtlase sektiga, kes minu rahanatukese Venemaale kandib ja millest ma hiljem vaid und näen! Vastupidi, nagu ma eelmises postituses lubasin, viisin ennast III pensionisambaga lähemalt kurssi. Pakun kiire ülevaate mõningatest olulistest punktides ning saad kogu protsessi minuga läbi teha- no mina teen ja sina loed.

Loe edasi SIIT.

Kes on RahaGuru?

scroll to top