fbpx
Close

Mis on Võlglase Päevik?

Avatar

Foto: Võlglase Päevik

Võlglase blogi kirjutab tavaline Eesti kodanik, kes on endale kaela saanud korraliku portsu võlgasid. Oma võlagadega võitlemisest peab ta blogi, kus kajastab avatult kõiki numbreid ja emotsioone. Blogis kirjutab ta detailselt igapäevastest rahalistest toimingutest ning suhtlemisest võlausaldajatega.

Ankeet

Nimi: Võlglane VP (nagu Võlglase Päevik)

Hüüdlause: Läbi süsteemse tegevuse ja avatud suhtluse teel võlavabaduseni

Lühitutvustus: Olen tavaline Eesti kodanik, kes juba aastaid pidas võitlust hasartmängurlusega, ennekõike siis spordiennustusega. Sellega suutsin ma endale tekitada meeletud võlad. Sisuliselt olen ma laenu võtnud ja saanud praktiliselt kõikidest Eestis litsentsi omavatest krediidiasutustest. Selle
aasta veebruaris tabas mind aga justkui mingi valgustatus ja arusaam, kuhu ma omadega jõudnud olen. Alates sellest päevast olen pidanud igapäevast võitlust oma võlgadega. Kajastan kõike seda oma blogis koos kõigi emotsioonide ja avatud numbritega. Lugejad saavad väga detailselt kursis
olla mu igapäevaste rahaliste toimingute ning suhtlemistega võlausaldajatega. See teekond on raske ja pikk, aga ma usun ja loodan, et ükskord jõuan ma ikkagi eesmärgini.

LOE BLOGI

scroll to top