fbpx
Close

Miinustest plussi! | Erinevad eluetapid alustava investori elus

Avatar

Foto: Pixabay

Elu on täis erinevaid sõlmpunkte, erinevaid etappe, tähtsündmuseid. Olgu selleks siis lapsepõlv, esimesed koolipäevad, suhete algused-lõpud, esimesed töökohad ja mida kõike veel.

Mina olen hetkel teatud mõttes kahe üsnagi olulise eluetapi ristteel. Ma olen loodetavasti lõpusirgel oma sõltuvuste ja laenuvõlgnevuste etapiga. Ning olen kiivalt piilumas seda investeerimise kiirteed. Kas ma tegelikult ikka tahan sinna minna? Kas see ikka on hea valik? Pean siinkohal teiega aus olema – kogu see viimaste aastate pidev riskimine igasuguste hasartmängudega on mind tegelikult korralikult läbi vintsutanud. Selle kõige tõttu olen ma vähemalt hetkel ikka totaalselt alalhoidlik ja ettevaatlik erinevate rahapaigutuste osas. Tahaks lihtsalt niisama olla ja elu nautida. Ma tahan koguda võimalikult palju infot ja eelteadmisi enne, kui ma üldse kuhugi siin raha liigutama hakkan. Jah, III pensionisammas on minu jaoks piisavalt lollikindel, et sinna panustada, aga kõik muud asjad on endiselt liiga tume maa, et sinna täie julgusega raha alla panna. Olgu need siis igasugused IPOd, ühisrahastused, startupid, kinnisvara, aktsiad, krüptod või misiganes asjad veel… Aga ma kavatsen vähemalt sellele kõigele võimaluse ikkagi anda, tahan end harida.

Loe edasi SIIT.

Mis on Miinustest Plussi?

scroll to top