fbpx
Close

Marek Investeerib | Selle aasta aktiivseim kuu

Avatar

Foto: Pixabay

Tundub, et selle aasta kõige aktiivseima investeerimiskuu ma sain kätte, kuna Septembris toimus väga-väga palju. Hakkan kohe pihta ja alustan sellest, et minu kaua oodatud Pärnu uusarenduse laen jõudis tagasi, mis oli pikka aega kohtutäituri oksjonil. Augustikuus oli oksjon edukas ning Septembris laekus algne investeering + intress + viivis minu kontole. Olgugi, et laen oli läinud üle tähtaja, oli tootlus selle aja peale täitsa OK. Paar päeva hiljem tuli e-mailile kiri, et Planet42 kaasab jälle raha ning on võimalus investeerida. Haarasin kohe võimalusest ning investeerisin 3. korda Planetisse. Minu jaoks on oluline igakuine rahavoog, mis jookseb investeeringutest ning seda Planet42 mulle ka pakub.

Loe edasi SIIT.

Kes on Marek Investeerib?

scroll to top