fbpx
Close

Marek Investeerib | 2022 Kokkuvõte – startup > investeerimine

Avatar

Foto: Pixabay

esimestel päeval on mõistlik teha tagasivaade eelmisele aastale. Ma arvan, et minu 2022 võib kokku võtta ühe sõnaga – startup – nimelt olen ma viimased 9-kuud täistööajaga(enne seda üle aasta põhitöö kõrvalt) ning ilma palgata teinud tööd selle nimel, et meie ettevõttest Cryplectist saaks asja. Nüüd hakkab vaikselt asja saama – laienesime oma äriga Leetu, võtsime office, ületasime maagilise 10k käive piiri, saime ägedad mentorid endale, jõudsime Ajujahi TOP20 hulka ja palju muud head. Ma olen oma networki laiendanud märkimisväärselt tänu start-up maailmale. Aitäh kõigile, kes on kuidagi kaasa aidanud meie arengule!

Kes on kunagi teinud “start-upi”, see ilmselt teab, mida tähendab teha idufirmat. Järgnevad 2 pilti illustreerivad seda põgusalt.

Loe edasi SIIT.

Kes on Marek Investeerib?

scroll to top