fbpx
Close

Investor Laura | Vastutustundlik tulumaksutagastuse kasutamine

Avatar

Kuna mul on kodulaen, siis olen iga-aastaselt tulumaksutagastust saanud. Kui nüüd aga tagantjärgi mõelda, et kuhu ma selle tulumaksutagastuse ära olen kulutanud, siis ee… ma olen veendunud, et ma tegin selle rahaga midagi asjalikku. Täiesti veendunud. Aga no kui ma peaks nüüd nimetama mida ma selle rahaga tegin, siis ee… noh, midagi asjalikku ikka. Ausalt üles tunnistades üldse ei mäleta, mis ma selle rahaga tegin, lihtsalt kulus kuskile ära ilmselt.

See aasta siis otsustasin, et olen rohkem tubli, ja pingutan oma finantsmusklit ja paigutan tulumaksutagastuse investeeringutesse. Muidugi nagu ikka, siis kui sina midagi otsustad, siis kõik muutub, ehk sellest aastast on tulumaksutagastuse piir väiksem, ehk kodulaenu intressi pealt saab tagasi maksimaalselt 60 eurot. Nojah, kohe kui ma otsustan investeerida, siis peab kohe kõik muutuma, eelmine aasta oleks palju rohkem olnud investeerida!

Loe edasi SIIT.

Kes on Investor Laura?

scroll to top