fbpx
Close

Investor Laura | Kust nad kõik selle raha võtavad?

Avatar

Selleks, et veidi asjalikumalt tegutseda võtsin ühe blogilugeja soovitust kuulda, kes mulle kirjutas, et võiksin lugeda veidi teiste blogisid, et näha kuidas teised enda reegleid paika panevad.

Võtsin siis eilsel vabal õhtul selle plaani ette. Hakkasin Rahajutud lehel blogisid läbi vaatama ja mida rohkem ma lugesin, seda rohkem langesin musta masendusse. Järjest postitused, et kes teenib 3000 eurot ja kes teenib 15000 eurot kuus ja kellel on säästuprotsent 66% ja kellel 88%…

Kokkuvõttes ma ei tundnud, et ma midagi oleks väga õppinud peale selle, et teiste pealt vist maha viksida asju ei tasu, sest no kui keegi teenib 15000 eurot kuus, siis ma vist ei tohiks samu asju teha kui tema.

Loe edasi SIIT.

Kes on Investor Laura?

scroll to top