fbpx
Close

Investor Laura | Investeerimine on üllatavalt… igav?

Avatar

Ma pole päris kindel, mida ma ootasin kui investeerima hakkasin, aga ma eeldasin et on veidi ka närvikõdi. Noh, numbrid käivad üles-alla, vahepeal rohelised vahepeal punased ja vahepeal teenid ja vahepeal kaotad ja kõike muud põnevat.

Reaalsus tundub olevat, et ma pole viitsinud vahepeal mitu nädalat kuskile kontodele sissegi logida, sest noh… mis seal ikka nii väga toimub? Mõnes mõttes tekitas minus muret, et kas ma ei hooligi siis oma rahast ja selle kasvamisest (aga hoolin küll, kui ära kaoks oleksin kuri) aga tundub, et kuidagi pärast esimest hurraad, et kandsin raha sisse on selline umbes sama põnev nagu siil udus. Äkki peab juba eriti palju pappi olema, et siis on kogu aeg mingi tegevus ja möll ja raha liigub?

Loe edasi SIIT.

Kes on Investor Laura?

scroll to top