fbpx
Close

Investment Viking | Pilguheit aardekirstu – Juuli 2018

Avatar

Juulikuu on läbi saanud ja ma ei saa teha muud, kui tabada ennast imestunult mõtisklemast sellest kohast, kuhu olen sattunud. Tegu on alles minu esimeste sammudega finantsvabaduse suunas.. või kas ikka on nii? Olen endamisi selle ülla eesmärgi suunas liikunud juba aastaid läbi oma olemasoleva aarde kogumise. Tollal ma ei teadnud midagi ei finantsvabaduse mõistest ega ka sellest, kuidas finantsvabaduseni jõuda, aga sisimas ma vähemalt teadsin, et tahan jõuda millegi just selliseni nagu finantsvabadus endast kujutab.

Hetkel ma tunnen, et mul on eelseisvateks kuudeks paika pandud korralik plaan ning silmapiiril aastate kaugusel terendav finantsvabaduse reaalsus. Ma hoian tugevalt kinni oma sõjalaeva roolirattast teel selle maagilise saare suunas. Samas pean meeles, et nendes avastamata vetes sõitmine võib iga hetk laevu uputavate lainete näol muutuda ohtlikuks. Pean olema valmis paikama tõsisemaid lekkeid, et mitte põhja minna.

Heidame pilgu minu selle kuu jooksul teenitud varandusele.

Loe edasi SIIT (inglise keeles).

Kes on Investment Viking?

2 Comments

    1. Märkasin ka just, et see “pilguheit” on samas stiilis, nagu sul.. Olen vist liiga pikalt sinu blogi lugenud! Nii palju siis originaalsusest.. Igal juhul, püüan järgmine kord millegi unikaalsemaga lagedale tulla! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

2 Comments
scroll to top