fbpx
Close

Investment Viking | Aardekirst – Juuni 2021

Avatar

Foto: Pixabay

Ma olen.. elus! Ei ole kindel, kuidas viikingid peaksid sulatava päikese ja kuumusega toime tulema, aga mingil hetkel eelmisel kuul hakkasin ma nägema unenägusid õhukonditsioneerist. Samuti jõudsin järeldusele, et kontoris töötamine sellise palavusega on täitsa tore!

Millega ma eelmisel kuul tegelesin? Lisaks päikese eest põgenemisele alustasin oma vanemate kodu ümber paikneva kiviaia restaureerimisega. Suhteliselt unikaalne, loominguline ja lõõgastav tegevus. Soovitan omal vastutusel proovida, aga tasub olla ettevaatlik, et kive varvastele ei kukuta. Ei ole omade peal proovinud, ärge muretsege – vend tegi selle katse omal ajal minu eest ära ja tundus valus olevat.

Loe edasi SIIT (inglise keeles).

Kes on Investment Viking?

scroll to top