fbpx
Close

FinanceFreedom | Portfelli ülevaade veebruar 2020

Avatar

Foto: Pixabay

Esiteks, tahan vabandada, et portfelli uuendusega nii kaua aega läks. Nagu mul ja ka enam vähem kõigil teistel, on märts olnud hull kuu tänu koronaviiruse haigusele (COVID-19). Valitsus on kuulutanud välja eriolukorra. Ettevõtted sulgevad üks haaval uksi ja inimesed on varunud süüa ja ebareaalselt palju wc-paberit …

Ma soovitan kõigil säilitada rahu ja peske käsi. Püsige kodus ja kui teil on palju vaba aega haiguse tõttu, lugeda raamatuid ja harige ennast. Ja teiseks, kas keegi võiks mulle lahti seletada, mis värk on selle
wc-paberi arulageda kokku kuhjamisega? Jäta oma arvamus kommentaaridesse, aitäh.

Mis ma ikka seletan. Vaatame parem mu portfelli arengu üle.

Loe edasi SIIT.

Mis on FinanceFreedom?

scroll to top