fbpx
Close

Eluolust | Minu finantsiliselt vaba naaber …

Avatar

Olen juba pikemat aega tähele pannud, et minu naabril on kahtlaselt palju vaba aega … Kuna minu korteri aknad on autoparkla poole, siis näen pidevalt, kuidas üks noorem härrasmees edasi-tagasi pendeldab. Mitte, et see mind häiriks, vaid alatihti tekkis küsimus, et millega ta tegeleb? Kus ta jälle läheb? Kust ta jälle tuli? Äkki tema töö ongi ringi tõmmelda? Äkki on ta finantsiliselt vaba, et nõnda palju vaba aega ja sestap moodi ringi seilab?!

Uudishimu oli nõnda suur, et pidin võhivõõralt inimeselt hakkama aru pärima.
Julge ja otsekohene, nagu ma olen, lendasin kui KAPO tüübile peale.
Teretasin viisakalt, selgitasin olukorda ja hakkasin kohe pinnima. Lihtinimene oleks ilmselt selliste küsimuste peale mulle politsei välja kutsunud, et ahistatakse, aga tema ei olnud lihtinimene. Tema oli midagi enamat. Kas tema ongi see kurikuulus finantsiliselt vaba isik?

Loe edasi SIIT.

Mis on Eluolust?

scroll to top