fbpx
Close

Dividendipiraat | See igavene investly

Avatar

Foto: Pixabay

Ma olen nii hirmus väsinud Investlyst! Ma ei tea, kas on minusuguseid lolle veel, kes selle “toreda” Eesti faktooringu-portaali kasutaja? Kuidas teil läheb? Või olen siiski ainuke..

Kandsin sinna oma esimese rahanatukese 06.11.2017. Aastate jooksul kandsin juurde päris palju rahakest, ja erinevatel perioodidel on natuke mõistust pähe tulnud, siis olen ka palju jälle välja kandnud. Tänaseks, 3,5 aastat hiljem, on numbrid sellised:

  • keskmine aastane tootlus 8.95%
  • kokku saadud tulu 770 eurot
  • ühtegi “maha kandmist” ei ole tehtud, nii et teoorias peaks mul olema lootust veel lahkuda portaalist kogu oma raha ja saadud kasumiga. Reaalselt.. ma ei ole nii kindel

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividendipiraat?

scroll to top