fbpx
Close

Dividendipiraat | Elu valikutest ja nädala säästunipp

Avatar

Ahoi, sealpool ekraani!

Viimased 2 nädalat on olnud täiesti hullumeelsed, ja kui veel nädalavahetusel lohutasin ennast, et pole midagi, kohe peaks paremaks minema! Siis tegelikult tuleb tunnistada, et ma ise ka seda hetkel ei usu. Miks nii kiire? Ikka töö ja kohustused, ei midagi uut!

Ja just seetõttu tuleb tunnistada, et mul on siin torus terve hulk postitusi, mis avaldamist ootavad, aga ikka veel ei ole avaldatud. No näiteks, tahan rääkida sellest, kuidas ma LÕPUKS ometi oma maise vara erinevatesse pottidesse hakkasin jagama. Ja sellest, kuidas ma oma rahamasina olen saanud igakuiselt dividenditulu kasvatama. Ja sellest, millised säästunipid mul viimasel ajal on kõige rohkem meeldinud. Ahjaa, sellest ka, et mis ma möödunud naistepäeva valguses avaldatud palgalõhe statistikast arvan! 💣

Arvamusi pilduda tahaks rohkemgi, aga tuleb tunnistada, et täna jäin lausa peale õhtusööki söögilaua ääres peaaegu magama, kuigi hulk tegemisi oli veel ees ja tegelikult oleks tahtnud perega seltskondlik ka olla. Ohh, prioriteedid. Midagi pole parata, eelistaks end igal ööl välja puhata ja päeval tegeleda toreda ja hinge toitvaga, tegelikkuses aga on minu valikuteks hetkel palgatöö ja sissetulekute suurendamise võimaluste tekitamine, rääkimata igapäevasest kulude kontrollimisest.

Loe edasi SIIT.

Kes on Dividendipiraat?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kommenteeri
scroll to top