fbpx
Close

“Kinnisvarajutud” ARENDAJATE ERI #002 | Avaloni Tartu mnt 44 – glamuurne asukoht pakub tippklassi võimalusi

Avatar

-Podcasti "Kinnisvarajutud" salvestus Avaloni juhatuse liikme Marko Noormetsaga | Foto: "Kinnisvarajutud"

Podcast “Kinnisvarajutud” võtab luubi alla Eesti kinnisvaraturu ning üritab erinevad teemad sügavuti lahti võtta. Eesmärk on rääkida kinnisvarast kui varaklassist (väike)investori vaatenurgast ning olla valdkonnast huvitatutele abimeheks ja meelelahutuseks.

Saatejuhid on investor ja kinnisvarahuviline Siim Semiskar ja kinnisvaramaakler ning 1Estate Kinnisvara juhatuse liige Algis Liblik.

Kuulajad saavad kaasa rääkida, küsimusi küsida või saate kohta tagasisidet anda Facebooki grupis Kinnisvarajutud. Jälgi meid ka Instagramis: www.instagram.com/kinnisvarajutud/ ja meie koolituste keskkond asub: www.kinnisvaraseminarid.ee.

Toeta meie tegemisi Patreonis ja saa ligipääs boonusepisoodidele ja muule lisamaterjalile: https://www.patreon.com/kinnisvarajutud

ARENDAJATE ERI #002

“Kinnisvarajutud” podcasti minisarja “Arendajate eri” teises osas on meil külas Avaloni juhatuse liige Marko Noormets. Saate esimeses osas räägime Markoga Avaloni algusaegadest ning senisest arendusajaloost ning teises pooles vaatame sisse Tartu mnt 44 arenduse nüanssidesse.

Nagu Tartu mnt 44 arenduse koduleht ütleb, siis see on suurepärase asukoha ja 21. sajandi mugavustega Avaloni äri- ja kortermaja pealinna glamuuri keskmes. Saates pinnimegi Marko käest kõik saladused ja nüansid välja ning arutame, millisele investorile või koduostjale võiks Tartu mnt 44 huvi pakkuda.

Põhilised müügiargumendid, mida Marko saates ka rõhutab, on A-energiaklass, kaugjahutus kõikides korterites ning rahvusvaheline LEED sertifikaat. Aga see pole kindlasti mitte kõik. Täpsemat infot 2025. aasta lõpus valmiva Tartu mnt 44 hoone kohta saab siit: tartumnt44.ee/

scroll to top