fbpx
Close

“Kinnisvarajutud” #106 | Kogenud Anton Nikitin juhatab meid läbi buumide ja krahhide ning viib Tšiilist Gruusiasse

Avatar

-Podcasti "Kinnisvarajutud" salvestus kinnisvaraettevõtja Anton Nikitiniga | Foto: "Kinnisvarajutud"

Podcast “Kinnisvarajutud” võtab luubi alla Eesti kinnisvaraturu ning üritab erinevad teemad sügavuti lahti võtta. Eesmärk on rääkida kinnisvarast kui varaklassist (väike)investori vaatenurgast ning olla valdkonnast huvitatutele abimeheks ja meelelahutuseks.

Saatejuhid on mikroinvestor ja kinnisvarahuviline Siim Semiskar ja kinnisvaramaakler ning 1Estate Kinnisvara juhatuse liige Algis Liblik.

Kuulajad saavad kaasa rääkida, küsimusi küsida või saate kohta tagasisidet anda Facebooki grupis Kinnisvarajutud.

Toeta meie tegemisi Patreonis ja saa ligipääs boonusepisoodidele ja muule lisamaterjalile: https://www.patreon.com/kinnisvarajutud

OSA #106

“Kinnisvarajutud” podcasti 106. osas on meil külas 20+ aastase kogemusega kinnisvaraettevõtja, Eco Advice Kinnisvara omanik ja tegevjuht Anton Nikitin. Meie saate ajaloo pikimate saadete edetabelis kõrgele kohale paiknev osa on nii sisukas ja põnev, et sõitsime lootusetult järgmise salvestuse aega sisse ning Algis jäi lõpuks kõigile järgnevatele kohtumistele hiljaks. Nagu alati.

Alustame Antoniga juttu aastast 2000, kui temast sai ootamatult Kesklinna üht suurt hotelli arendanud kinnisvaraettevõttesse projektijuhiks. Firmas korralikult karjääri teinud Anton nägi valdkonnas sees olles väga lähedalt kõigepealt 2006-07 aasta buumi ja siis 2008-09 aasta krahhi, kus ka tema tööandja uksed sulges.

Just krahhi ajal oma isiklikule portfellile aluse pannud Anton on seejärel loonud oma ettevõtte, arendanud maju Tšiilis, investeerinud Gruusia kinnisvaraturule ning teinud palju muud põnevat. Nüüd ilmselt on mõistetav, miks meie vestlus ei tahtnud ega tahtnud ära lõppeda. Ehk siis nagu Anton ise ütleb: “Ettevõtja parim asi on, et saad valida, mida teha ja kellega teha!” Meil on hea meel ja oleme väga tänulikud, et ta otsustas meiega selle saate teha.

scroll to top